Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Obre el teu Ribs

Ribs, True American Barbecue, és una de les marques més representatives i amb més potencial de creixement del Grupo Ibersol.Restaurants familiars concebuts com a autèntiques barbacoes americanes, on les nostres graelles de carbó d’alzina que mai no s’apaguen cuinen a l’any més de 290 tones de costelles als més de 2 milions de clients que ens visiten a Espanya.

Segons l’estudi Brand Helth Hamilton ens coneix un 91,1% dels consumidors i més del 90% dels clients recomanaria Ribs amb tota certesa.A més, 1 de cada 2 consumidors valoren la nostra insígnia per sobre del mercat casual dinning tant per la seva qualitat, com per la seva decoració i experiència. Estem immersos en un ambiciós pla d’expansió nacional amb la finalitat de duplicar la nostra presència a Espanya en un any. Busquem persones amb o sense experiència en restauració, però amb compromís, capaces d’implicar-se en el negoci i amb esperit emprenedor perquè, a més de capacitat d’inversió, és molt important la capacitat per superar reptes formant part d’un gran equip.

A què esperes per unir-te a nosaltres?

Emplena el formulari i sol·licita més informació. També pots escriure a abretulocal@ibersol.com o trucar gratis al 933 670 000

Reunions informatives

T’agradaria tenir el teu propi negoci?

Asseu-te amb un dels nostres professionals en franquícies per parlar del teu projecte.Deixa’ns les teves dades de contacte, nosaltres ens encarreguem de la resta.

A Ibersol podem dir amb orgull que totes les nostres insígnies es troben en un del seus millors moments, com a marques i com a negoci.

Tenim 11 marques pròpies de la talla de Pans & Company, Ribs, Santamaría o FrescCo, totes de reconegut prestigi en el sector.

En els últims anys, les nostres insígnies s’han consolidat dintre de les cadenes de restauració més rendibles del mercat espanyol, i en els nostres establiments mostren una corba de creixement constant i controlat des del primer moment.

Ibersol és un Grup líder a nivell nacional, amb més de 25 anys d’experiència en el sector.

Al llarg de tots aquests anys, ens hem consolidat com a experts en coneixement i presència de marca en el mercat, en gestió de franquícies i com a central de compres per a locals propis i franquiciats.

Oferim un model de negoci que permet els nostres franquiciats beneficiar-se de la corba d’experiència i les economies d’escala d’Ibersol i, d’aquesta forma, reduir costos i augmentar la seva rendibilitat.

Precisament, tenir més de 100 restaurants propis ens permet conèixer de primera mà l’evolució del mercat tant a nivell immobiliari, laboral com de tendències. Provem les innovacions en els nostres establiments de companyia i apliquem les que han tingut èxit a la resta del sistema.

A més, tenir aquest volum de restaurants propis fa que els nostres objectius estiguin alineats amb els dels nostres franquiciats: maximitzar les vendes de la marca amb un sistema de costos controlat.

A Ibersol tenim departament immobiliari propi, format per experts professionals amb una llarga trajectòria en el sector. La nostra força de Grup ens permet tenir accés a ubicacions preferents amb les millors condicions de negociació.

Tenim convenis de col•laboració amb les principals entitats financeres especialitzades en franquícies d’Espanya, amb condicions de finançament exclusives per als nostres franquiciats.

Oferim facilitats de finançament tant en engegar l’activitat com en la reforma de locals o altres necessitats financeres específiques que puguin sorgir.

Posem a disposició de tots els nostres franquiciats la potència de compra de 700 locals, amb entregues directes en el mateix establiment i una única factura mensual.

D’aquesta manera, aconseguim més marge de producte, rendibilitat i comoditat.

Oferim als nostres franquiciats tot el nostre “Know How”:

  • Busquem el local, fem estudis tècnics i consultes legals.
  • Fem un pla de negoci i busquem fiançament a mida.
  • Negociem i legalitzem el contracte d’arrendament.
  • Decorem el local i presentem pressupostos per controlar la inversió.
  • En cas que el franquiciat ho vulgui fer per si mateix, oferim la nostra supervisió.
  • Col·laborem en la selecció de personal i formem al franquiciat i als empleats.
  • Fem el pla de màrqueting de l’obertura.
  • Ajudem en la gestió del local durant el temps necessari per al franquiciat.
  • Fem visites de seguiment periòdiques.
  • Mantenim al dia els pressupostos de venda i rendibilitat del local.

Un altre dels punts forts és que tenim molta cura de la relació entre les diferents parts que formem el grup. La nostra filosofia corporativa Junts és Millor realment aposta perquè tots els qui formem part d’Ibersol, inclosos els possibles franquiciats, siguem partícips d’un mateix projecte, treballant dia a dia en construir una companyia millor.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.